Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De la inelul de logodna la luna de miere

Din nou, cliseu, dar foarte adevarat, organizarea nuntii mult visate este un proces foarte complex cu multe-multe detalii si necesita timp, chiar si un ajutor (in persoana unui wedding planner, de exemplu 🙂 ).

Dar sa incepem cu inceputul… s-a oferit inelul de logodna, s-a adresat acea intrebare si s-a oferit si un raspuns afirmativ, deci ne putem apuca de treaba.

Primul si primul pas ar fi sa faceti o lista a invitatilor, evident nu o lista  finala, dar o lista dupa care sa va puteti ghida in momentul in  care alegeti locatia evenimentului. Sala de evenimente (sau cortul, plaja, de ce nu?) pe langa faptul ca trebuie sa fie in primul rand pe placul vostru, trebuie sa fie si suficient de incapatoare in aceeasi timp, atentie, sa nu foie nici foarte mare, nu dorim ca invitatii sa se piarda pe drumul de la masa pana la ringul de dans.

Important de mentionat, nu va lasati influentati prea mult de parinti la intocmirea listei invitatilor, doar daca va doriti acest lucru. In primul rand e evenimentul vostru, unde doriti sa va bucurati alaturi de oameni dragi voua, si poate mai putin de invitatii parintilor vostri. 🙂

Dupa ce s-a ales locatia si data urmeaza book-uirea furnizorilor “ de urgenta”, adica: fotograful, videograful, si band-ul sau/si DJ-ul. Dupa cum bine stiti muzica joaca un rol foarte important, putem spune chiar cel mai important, in acest “film”, daca muzica e pe placul invitatilor ei nu vor parasi ringul de dans prea des si cam asta va doriti, un eveniment unde invitatii se simt bine si foarte bine, corect?

La alegerea fotografului un aspect foarte impostant este chimia, chimia dintre voi si persoana care urmeaza sa imortalizeze evenimentul vostru mult asteptat. Evident, un criteriu foarte important este si stilul fotografului, experienta lui, modul de prelucrare a pozelor, dar  noi recomandam chiar si un mini shooting inainte de eveniment ca sa “va cunoasteti mai bine”, va conta mult la pozele din ziua nuntii.

Am ales ce era urgent, ne putem apuca de partea mai creativa a lucrurilor, tematica, conceptul evenimentului. In jurul acestui aspect se va invarti atat partea de decor, flori, photo corner, cat si candy barul, tortul sau invitatia. In primul rand tematica aleasa va trebuie sa se potriveasca cu locatia nuntii, cu voi, personalitatea, preferintele, pasiunile voastre si cu perioada in care se va desfasura evenimentul.

Dupa stabilirea tematicii, consultarea ofertelor si alegerea furnizorlor urmeaza perioada in care va puteti ocupa de voi, de rochia de mireasa, de costumul de mire, de accesorii, eventual sa mai stabiliti, alegeti niste mici detalii, cum ar fi un moment surpriza pentru invitati, un colt de joaca pentru copii sau unde veti petrece luna de miere.

E un proces frumos, special cu multe detalii si pasi de urmat, un process care de cele mai multe ori necesita un ajutor, un wedding planner. Prezenta unui astfel de “coechipier”, faptul ca stiti, ca va puteti baza pe cineva care are toate aspectele sub control, va ofera libertatea de a petrece mai mult timp impreuna in perioada de organizare, va ofera posibilitatea de a va bucura de aceasta perioada (mai) relaxati, fara (aproape) nici o grija. La fel, colaborand cu un wedding planner, puteti savura din plin, cu zambetul pana la urechi, fiecare clipa din ziua cea mare, pana la urma sunteti cei mai importanti invitati ai evenimentului, nu-i asa?

Asadar, indiferent la ce fel de ceremonie, petrecere de nunta visati, intr-o locatie inedita, pe o plaja, in curtea unui castel, la un conac sau daca doriti ceva mai restrains, mai clasic, echipa noastra de wedding planneri va sta la dispozitie.

Nu mai stati pe ganduri scrieti-ne chiar acum, nunta voastra se planifica deja! 🙂