Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dragi miri, sa fiti atenti la…- sfaturi de la wedding planner

Suna a cliseu, corect, dar nunta este, si va ramane unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata unui cuplu. Este evenimentul care incoroneaza iubirea intre doua persoane, evenimentul la care toti cei invitati, sarbatoresc cel mai frumos sentiment uman, evenimentul care da, trebuie sa fie perfect!

Oricat de priceputi si implicati am fi in organizarea nuntii, acest eveniment, pentru a fi unul reusit din toate puntele de vedere, are nevoie de un ajutor, are nevoie de o persoana care coordoneaza toate etapele organizarii si a desfasurarii evenimentului, o persoana care scapa mirii de orice grija, factor de stres, pe scurt, are nevoie de un wedding planner.

Un wedding planner dedicat, nu doar organizeaza nunta voastra ci va si sfatuieste, hai sa vedem cum:

1.Nunta voastra este in primul rand evenimentul vostru.

Este un eveniment unic, poate cel mai special pentru voi, care nu se repeta, din acest motiv, trebuie sa fie in primul rand pe placul vostru. Nu e nunta parintilor, a matusii sau a prietenului din copilarie, sa nu acceptati (doar daca doriti si voi, evident 🙂 ) replica cunoscuta: “asa trebuie facut ca asa e obiceiul la noi”, sa nu lasati familia sau prietenii sa se implice doar cat simtiti si voi nevoia. Nu exista nunta perfecta si nici nunta care sa impace toate gusturile si asteptarile, mereu vor fi nemultumiti, important e ca pentru voi sa fie cel mai frumos eveniment din viata voastra de pana acum.

2. Distrati-va si bucati-va de acest eveniment pana in ultima clipa.

Este incoronarea iubirii voastre, e evenimentul care va serbeaza pe voi. Sa fiti mereu in “centrul atentiei”, pe ringul de dans, in mijlocul actiunii. Daca voi va distrati emanati bucuria petrecerii, sunteti prezenti la fiecare activitate si invitatii vor fi mai motivati sa se ridice la dans. Daca voi va bucurati pe melodiile cantate de formatie si ei vor fi mai motivati sa va distreze. Si inca ceva, cel putin pentru inceput, pana se “incalzesc” invitatii, sa va asigurati ca aveti o gasca de prieteni care sparg, alaturi de voi, gheata petrecerii.

3. Atentie, zambiti, se fotografiaza.

Si daca sunteti fotogenici si daca nu, sa aveti incredere in voi si sa zambiti larg in fata camerei, sunteti vedetele zilei. Cele mai frumoase cadre, la care va veti uita si cu nepotii vostri peste ani de zile, se fac in aceasta zi. Asadar, zambiti! 🙂

4.Odihniti-va cat mai bine posibil.

Nunta este un eveniment obositor, mai ales pentru miri, este o zi cu o incarcatura emotionala puternica, o zi care trebuie sa fie perfecta, doar e ziua voastra cea mare, nu-i asa? Pentru a fi in forma va sugeram sa puneti emotiile de o parte (stim ca pare imposibil, dar sa incercati 🙂 ) si relaxati-va un pic in ziua, seara de inainte a evenimentului.

5. Incercati ca ziua nuntii sa fie cat mai organizata

Pentru a nu se crea haos, va sugeram sa va planificati ziua nuntii cu exactitate, din timp, cu ajutorul wedding plannerului. Sunt multe de rezolvat si de pregatit in ziua evenimentului: coafura, machiaj, sedinta foto din timpul pregatirilor, intalnirile cu nasii, domnisoarele de onoare, e foarte important sa ramaneti relaxati si sa stiti cu exactitate, cand unde trebuie sa fiti.

6. Comunicati deschis cu wedding plannerul vostru.

Fiti sinceri, deschisi, explicati de la bun inceput wedding plannerului vostru tot ce va doriti. Nu va cenzurati, nu tineti in voi daca doriti sa schimbati ceva, v-ati razganditi sau nu sunteti multumiti. Orice se poate rezolva, daca anuntati din timp.

Asadar, noi suntem pregatiti sa incepem planificarea nuntii voastre, v-am pregatit o multime de idei, locatii inedite si specialisti din toate domeniile, hai sa facem din nunta voastra una de poveste!