Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Insula Cameo- locatia nuntii voastre

Cu totii, (dar mai ales domnisoarele, trebuie sa recunoastem) avem o imagine despre cum va arata sau cum ne-ar placea sa arate nunta noastra de vis. Pentru unii acest eveniment are loc intr-o sala eleganta de bal, pentru altii intr-un cort, in aer liber, in mijlocul naturii, sau chiar pe o plaja cu nisip fin, auriu si cu un apus romantic de soare in fundal.

In ultima perioada, si datorita pandemiei, nuntile s-au micsorat ca numar de participanti si s-au mutat mai mult in aer liber. Petrecerile de nunta sub cerul liber, la cort deschis, in zona verde, sau cununiile pe plaja, au devenit din ce in ce mai cautate si dorite. Desi pare mai greu de organizat o asemenea nunta (ceea ce e adevarat, dar va poate ajuta oricand un wedding planner iscusit J ) un cadru natural deschis, cu multa verdeata, sau un apus de soare pe o plaja, cu sunetul valurilor in fundal, poate fi ceva cu adevarat spectaculos, ce se poate surprinde extrem de frumos in poze unice, astfel pastrand aceste trairi ca si amintiri unice.

Ah, si apropo locatii unice, apus romantic de soare si malul marii, ati auzit de insula Cameo?

Daca ati fost in vacanta in Zakynthos, si ati trecut prin Laganas, cu siguranta ati vizitat si aceasta mini insula. Ca si un scurt background istoric, acest paradis in miniatura, candva, acum multi ani in urma, mai exact pana in anul 1633, a fost unit cu uscatul, cand, din cauza unui cutremur mai puternic s-a desprins, astfel devenind o mini insula.

Zona insulitei Cameo se numara printre cele mai spectaculoase zone de pe insula Zakynthos si o plaja cu renume international, fiind o “vedeta” a instagramului printre plajele din Grecia.

Te cucereste din prima, cu podul rustic din lemn prin care ajungi pe insula, cu pinii de pe stanci, cu plaja in forma unui mini golfulet, cu apa cristalina si calda, cu perdelele albe de muselina care se flutura in soare, pe fundalul albastru al cerului si al Marii Ionice.

Si da, nu e doar o atractie turistica foarte spectaculoasa, ci poate fi chiar locatia cununiei voastre sau a petrecerii voastre de nunta, de ce nu?

 

Insula Cameo, este o insula privata, pe care se ajunge din portul Laganas, printr-un pod rustic din lemn. Are o capacitate de aproximativ 100 de persoane si este amenajata, atat pentru plaja in timpul zilei, cat si pentru evenimente private, ca si cununii, petreceri de nunta, petrecerea burlacului/ burlacitei sau alte aniversari. Cununiile se pot oficia pe un ponton special amenajat sau pe zona nisipoasa, pe plaja. Receptia pentru nunta se poate tine pe terasa  sau chiar pe plaja, sub cerul liber. Specialistii in cocktailuri si bauturi fine au loc in cele doua baruri construite, iar meniul autentic grecesc sau international se serveste in functie de preferinte.

Nunta in aer liber, cu tot ce se gaseste intr-o sala de evenimente – bifat, ring de dans in nisip- bifat, o petrecere de nunta ca si o vacanta la mare- bifat… ce o face pe aceasta insula si mai mult dorita de miri? Intimitatea, experienta unica, de a avea “propria ta insula”, dedicata exclusiv tie si evenimentului tau mult dorit… siii… evident, pentru poze. Cameo asigura cadre cu adevarat speciale, unice pentru pozele de nunta, atat pentru pozele de cuplu cat si pentru pozele cu gasca sau pentru cele de la petrecere. Iar apusul de soare pe aceasta bijuterie e de nedescris, clar, trebuie vazut!

Asadar, daca nu de mult ati rostit acel “DA!” foarte important, ati inceput pregatirile pentru ziua cea mare si v-ati plictisit deja de nuntile intre patru pereti, cu aceeasi meniu, cam acelasi cover band-uri si aranjamente florale in acelasi ton, e momentul sa ne contactati pentru o experienta de poveste si cu adevarat unica.

Noi suntem gata de organizat, partenerii nostrii sunt pregatiti, insula Cameo va asteapta… Voi? Sunteti urmatorii miri a insulei?

Contactati-ne chiar acum si rezervati ultimele dati disponibile din august- septembrie 2022!

P.S. Pentru mai multe detalii, dupa cum bine stiti, ne puteti contacta prin formularul de contact de pe site, sau pe mail: team@via-weddings.com.