Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Machiaj de mireasa in trend- interviu cu Gabriela Popescu makeup artist

Machiajul de mireasa este un aspect foarte important in ziua cea mare. Nu dorim sa fim schimbate complet, sa nu ne mai recunoastem in oglinda, dar nici nu dorim sa aratam la fel ca si intr-o zi oarecare, doar e ziua in care vom fi permanent in mijlocul atentiei, nu-i asa?

Pentru a obtine rezultatul dorit la final, trebuie sa avem grija de cateva aspecte.

Totul porneste de la un ten ingrijit, hidratat, curatat, e nevoie de hidratare atat pentru piele cat si pentru buze. E important sa nu ne expunem exagerat la soare in perioada de inainte de nunta, sa nu testam produse cosmetice noi, (nu dorim o reactive adversa a tenului cu cateva zile inainte de marele eveniment), iar daca optam pentru un tratament cosmetic, sa il facem cu cel putin o saptamana, 10 zile inainte de nunta.

Siii, inca ceva, oboseala, stresul, deshidratarea se vad indiferent de ce produse ar aplica si indiferent de cat de bine se descurca makeup artistul ales de tine. Asadar, hidratare si odihna, pe cat posibil!

Daca tot “am trecut” prin etapa de pregatire a tenului sa trecem la alegerea machiajului. Ne dorim unul potrivit fizionomiei noastre, unul care sa ne avantajeze, dar, in acelasi timp, sa fie si in trend, corect?

Despre aceste trenduri am intrebat-o pe Gabriela Popescu makeup artist. Click mai jos:

 

 

O nunta pe plaja este una cu adevarat unica, una care necesita o atentie mai sporita, atat pe parcursul organizarii, cat si in timpul defasurarii. Iar daca evenimentul este atat de special, si necesita atata grija, exact, ati ghicit, nici machiajul miresei nu se poate lasa mai prejos. Sunt multe aspect de care e nevoie sa tinem cont, de la temperaturile ridicate, umiditate, lumina puternica, dar mai multe va poveste Gabi in filmuletul urmator:

 

Am stabilit trendurile si am aflat recomandarile pentru un machiaj potrivit unei nunti pe plaja, dar ce ni se recomanda in functie de forma fetei?!

Daca ai fata ovala, esti norocoasa, se zice ca ai forma ideala a fetei, fiindca este vorba de simetrie si nu e nevoie de machiaj corector. E indicat ca sprancenele sa formeze un arc natural, buzele sa se accentueze cu creionul, iar blush-ul sa se aplice in forma de C. Ca si machiaj al ochilor, se poate aborda orice fel, de la nude, intens, la contrastant sau smokie.

Forma patrata, presupune ca fruntea are aproape aceeasi lungime cu cea a maxilarului, din acest motiv, e recomandat ca accentul sa cada pe frunte, barbie si zone de sub ochi. Pometii sa se accentueze cu fard de obraz, sprancenele sa fie desenate in forma cat mai rotunda, iar buzele trebuie sa fie accentuate pentru a atrage atentia.

In cazul formei rotunde a fetei, se recomanda sa accentuam centrul fetei cu un illuminator pe frunte si barbie, e indicat ca rujul sa nu depaseasca linia naturala a buzelor, iar sprancenele sa fie pensate maturat si sa para putin mai lungi cu ajutorul unui fard de sparncene.

Ceea ce e cel mai important, indiferent de forma fetei, e sa scoatem in evidenta trasaturile frumoase, care ne avantajeaza si sa nu le ascundem sau sa le modificam.

Siii, un alt aspect important, chiar daca la prima vedere, la proba, sau chiar in ziua cea mare, machiajul pare mai puternic, accentuat, sa nu va speriati, in poze si in filmari o sa mai piarda din intensitate si va fi exact ce trebuie. 🙂

Orice machiaj corect si potrivit aplicat, executat, poate fi o opera de arta, dar ca orice artist, si make-up artistii au operele lor preferate. Sa vedem, care sunt preferatele Gabrielei.

 

Dupa teorie sa trecem la practica! Dragi miresici, voi ce machiaj preferati?

P.S. Pe Gabriela o puteti contacta pe adresa de mail: contact@gabrielapopescumakeup.ro, sau o gasiti pe retele de socializare, Instagram: gabrielapopescumakeup, respectiv pe Facebook: Gabriela Popescu/ Makeup Studio & Academy. 😉