Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Petrecere de nunta in aer liber- da sau nu?

Unele mirese se viseaza printese intr-un ballroom elegant, in dreapta mirelui, print chipes ca si in povesti. Altele isi imagineaza ziua nuntii pe o plaja cu nisip alb, cu valuri galagioase in fundal, cu un mire descult si invitati in tinute lejere. Indiferent ce preferinte ai, solutii exista pentru ambele variante.

O nunta clasica, intr-o sala de evenimente, e cea mai sigura si simpla varianta. Ai totul landemana, sala e conceputa special pentru evenimente, are mobilier, destule prize, scena, ring de dans, toalete sau bucatarie dotata, iar indiferent de conditiile meteo, invitatii se vor distra neintrerupt. Insa, pe cate plusuri si atatea minusuri.

Sala te conditioneaza la o anumita tematica, stil, la un anumit numar de persoane sau la un anumit spatiu limitat pentru decoratiuni, pentru candybar sau photobooth. Multe sali de evenimente nu au o gradina, spatiu verde unde sa va puteti imortaliza cea mai frumoasa zi din viata voastra de cuplu, multe sali va impun o anumita ora  de inceput si de final, astfel cheful se poate termina mult mai repede decat se asteapta invitatii.

O nunta in aer liber este total altceva, este varianta mai provocatoare, mai complicata, varianta care inseamna mai multa bataie de cap, mai multe riscuri, dar si satisfactia e toatal alta la final. Mai ales ca nu sunteti singuri, oricand va poate ajuta un wedding planner.

O nunta in mijlocul naturii, inseamna in primul rand mult spatiu verde, inseamna culori: verde crud, galben, roz, alb,albastru, inseamna raze calduroase de soare, inseamna viata la tot pasul (si cadre perfecte pentru poze, muuulte cadre! 🙂 ).

 

Nuntile in aer liber sunt aerisite, lejere, luminoase si pretabile la mai multe tematici, de la romantic si diafan, retro- vintage, pana la mediteranean sau contry- garden party.

O plaja cu nisip alb, o insula, marea turcuaz, un castel…. O daaa, nuntile in locatii inedite sunt o categorie aparte, parca rupte dintr-o scena de film.

Iar daca “va sperie” ideea de plaja, ideea de eveniment sub cerul liber, puteti opta si pentru o varianta “combinata”. Cununia tinuta pe o plaja, in mijlocul naturii, sau in curtea unui castel, iar petrecerea de nunta in incinta unui conac, pe o terasa, sau la o taverna in aer liber, cu posibilitatea de a muta evenimentul in interior, in cazul in care se strica vremea.

Un alt plus al evenimentelor organizate pe o plaja, la mare sau intr-o alta locatie neconventionala (mai ales daca alegeti o locatie mai indepartata de orasul in care locuiti) este ca, nu veti avea doar o cununie si o petrecere de nunta, ci veti avea o vacanta-nunta cu toti prietenii apropriati si cu intreaga familie, cat de fain e!? E o experienta epica, sa ne credeti pe cuvant! Aaa si sa nu uitam, cei prezenti isi vor aduce aminte mereu de evenimentul vostru!

Pana la urma, indiferent pentru ce varianta optati (sau poate chiar pentru ambele, o nunta clasica acasa si una mai iesita din comuni intr-o locatie exotica cu prietenii apropiati) important e sa alegeti o locatie potrivita pentru voi, sa aveti grija la detalii, la ce furnizori alegeti, sa optati pentru o tematica care va reprezinta, se potriveste,  atat locatiei, cat si voua si, sa nu ezitati sa cereti ajutorul specialistilor, ajutorul unui wedding planner.

Noi ne-am apucat de planificat, stabilim detaliile?