Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

1. PREVEDERI GENERALE

Site-ul www.via-weddings.com este proprietatea BLINDSPOT AGENCY SRL (denumit in continuare „VIA Weddings”) si utilizarea acestuia implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Termenii si conditiile stabilesc conditii si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitor) si ale utilizatorului precum si ale clientului (consumatorul, cumparatorul). Vanzator si operator al operatiunilor online este BLINDSPOT AGENCY SRL, organizata in baza legii romane, cu sediul in Str. Avram Iancu, Nr.5, Ap.27, Cluj-Napoca, Cluj, Romania, CUI 40975985, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/1645/2019.

Pentru informatii de contact, va rugam consultati sectiunea contact de pe site.

Orice raport stabilit prin achizitionarea de produse sau servicii prin intermediul site-ului www.via-weddings.com este reglementat si interpretat in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul si clientul admit sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor competente din Romania. Orice produs si serviciu oferite prin acest site, se adreseaza persoanelor fizice care le achizitioneaza in folos propriu fara scop de revanzare. VIA Weddings nu are nici o obligatie sau raspundere rezultata ca urmare a revanzarilor succesive de produse si/sau servicii realizate de achizitori prin intermediul site-ului www.via-weddings.com, care nu au acordul VIA Weddings in acest scop.

Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire la protectia consumatorului (O.G. nr. 21/1992), legea comertului electronic (Legea nr. 365/2002) si ordonanta de urgenta privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (O.U.G. nr. 34/2014).

2. OPERATORUL SITEULUI

Operatorul site-ului www.via-weddings.com este BLINDSPOT AGENCY SRL, cu sediul în Str. Avram Iancu, Nr.5, Ap.27, Cluj-Napoca, Cluj, Romania, CUI 40975985, înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J12/1645/2019.

3. DEFINIȚII

VIA Weddings, prin intermediul magazinului online www.via-weddings.com intitulat generic „site”, este denumit „Furnizor”, iar produsele, textele si pozele de pe site-ul magazinului sunt denumite „continut”.

VIA Weddings permite accesul la site si implicit la continutul site-ului atat vizitatorilor, cat si utilizatorilor. Prin termenul „Vizitator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va avea acces liber la site. Prin termenul „Utilizator” al site-ului se intelege orice „vizitator” care se inregistreaza ca „utilizator” prin completarea unui formular de inregistrare, care ii va folosi la realizarea de comenzi de produse de pe site.

4. UTILIZAREA SITE-ULUI / POLITICA GENERALĂ

Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai site-ului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre VIA Weddings si acesta.

Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public www.via-weddings.com.

Site-ul/continutul/serviciul permite vizualizarea şi descărcarea materialelor de pe www.via-weddings.com exclusiv pentru scopuri personale, necomerciale, doar in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale termenilor si conditiilor si implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termene si conditii, in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate. Este permisă reproducerea parţială a materialelor cu menţionarea sursei, iar în cazul preluării semnificative este necesar să ne contactaţi la office@via-weddings.com pentru un acord scris. Informaţiile înscrise pe site au caracter informativ şi trebuie tratate ca atare.

Orice utilizare a acestora în afara termenilor si conditiilor de fata, fara acordul scris al VIA Weddings este interzisa, fiind considerata furt de proprietate intelectuala, si implica răspunderea în faţa legilor care le protejează.

In cazul in care VIA Weddings confera clientului/utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelori continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea VIA Weddings pentru respectivul utilizator, client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Nici un continut transmis catre utilizator sau client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea VIA Weddings si/sau al angajatului VIA Weddings care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Prin folosirea site-ului/continutului/serviciului, utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse site-ului, continutului, serviciului VIA Weddings sau oricarui tert cu care VIA Weddings are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

In cazul in care utilizatorul sau clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru termeni si conditii, acesta poate sa contacteze VIA Weddings, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la VIA Weddings destinate acestui scop si astfel:
Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de VIA Weddings prin intermediul site-ului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea VIA Weddings de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea VIA Weddings.
VIA Weddings va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Clientul / utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta termenii si conditiile, sub forma in care acestea vor fi disponibile in acel moment.

Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea termenilor si conditiilor pe perioada derularii unui contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de VIA Weddings.

In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor contractelor neonorate fata de VIA Weddings si isi revoca acordul exprimat in favoarea termenilor si conditiilor pe perioada derularii unei comenzi, VIA Weddings va anula comanda acestuia fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

5. DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului: produse, poze, texte, logo-uri si alte date, generic numite „continut”, sunt proprietatea Furnizorului si a furnizorilor sai si este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Daca intampinati pe acest site probleme sau incalcari ale dreptului de proprietate intelectuala, va rugam sa ni le sesizati la adresa office@via-weddings.com.

Accesul liber la site si la continutul site-ului si utilizarea lor sunt permise doar pentru uz personal, fara scop direct ori indirect comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, in parte ori intreg a site-ului si/sau a continutului nu sunt permise fara acordul explicit, scris, al Furnizorului si sunt sanctionate potrivit legislatiei in vigoare.

Crearea de legaturi cu site-ul www.via-weddings.com ale altor site-uri sau invers este permisa cu un acord scris prealabil. VIA Weddings sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi („link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. VIA Weddings nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

6. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice VIA Weddings are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii, iar VIA Weddings garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra.

VIA Weddings se angajeaza sa nu trimita email-uri nesolicitate catre adresele de email ale utilizatorilor.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate/serviciile prestate. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea livrarii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

7. FRAUDĂ

Tentativele de acces neautorizat la site incluzand dar nelimitandu-se la orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului www.via-weddings.com sau de a afecta performanţele serverului pe care acesta rulează vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului www.via-weddings.com şi vor fi raportate autoritatilor competente, punand în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

8. COMUNICARE

Vor fi excluse din site sau ignorate păreri sau adresări ce conţin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informaţiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

9. FOLOSIREA SITE-ULUI DE CĂTRE COPII

Site-ul nu este destinat pentru persoane sub vârsta de optsprezece (18) ani şi noi cerem ca astfel de persoane să nu transmită Informaţii cu Caracter Personal prin intermediul Site-ului.

10. NOTIFICĂRI

VIA Weddings vă poate trimite notificări referitoare la activitatea companiei şi a site-ului www.via-weddings.com pe adresa de e-mail înscrisă în formularul de comanda sau prin alt mijloc de comunicare. Datele preluate de la utilizator sau client in scopul expedierii notificarilor pot si vor fi folosite de catre VIA Weddings in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea notificarilor de catre utilizator sau client se poate face in orice moment prin urmatoarele metode:
1. a) Folosind legatura special destinata din cadrul oricarei notificari.
2. b) Prin contactarea VIA Weddings, conform cu informatiile de contactare, si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
Renuntarea la primirea notificarilor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termeni si Conditii.

VIA Weddings isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora va trimite notificari cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice utilizator sau client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi notificari, fara nici un angajament ulterior din partea VIA Weddings, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

VIA Weddings nu va include in notificarile transmise utilizatorului sau clientului nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al VIA Weddings, la momentul expedierii buletinului.

11. LITIGII

Orice conflict între VIA Weddings şi altă parte este supus unei soluţionări pe cale amiabilă. În cazul în care nu se ajunge la un punct comun prin această metodă, competenţa revine instanţelor de judecată din România.

12. ÎNCETARE

VIA Weddings îşi rezervă dreptul de a înceta activitatea site-ului fără vreo notificarea prealabilă.

13. RESPECTAREA DISPOZIȚIILOR LEGALE

Prezentul document şi utilizarea www.via-weddings.com sunt guvernate de legea din România şi sunt supuse competenţei exclusive a instanţelor române, orice modificare legislativă care afectează într-un fel sau altul dispoziţiile prezentate în acest document fiind în afara controlului companiei VIA Weddings, dar a căror respectare este absolut obligatorie.

14. ALTE CLAUZE

Termenii şi Condiţiile de utilizare expuse în acest document reprezintă Contractul dintre dumneavoastră şi VIA Weddings, pe care trebuie să îl acceptaţi şi respectaţi pentru a putea utiliza serviciile noastre online, pe site-ul www.via-weddings.com.

Termenii şi Condiţiile din acest Contract înlocuiesc alte înţelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre utilizatorul site-ului şi VIA Weddings.

VIA Weddings isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a utilizatorului sau clientului.

VIA Weddings nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului. VIA Weddings nu raspunde de vanzarile subsecvente realizate in alte jurisdictii de catre terte persoane care nu au acordul VIA Weddings pentru aceste vanzari subsecvente.