Skip to content Skip to footer

VIA Weddings

Calea fericirii voastre, drumul vostru comun care incepe cu cel mai important DA! …

Toate sentimentele, starile, fiecare bataie a inimii voastre, viata voastra comuna, care incepe cu noi…

Suntem prietenii vostri, echipa voastra, care incepe aceasta calatorie cu voi, chiar acum!…

Va doriti o nunta de neuitat? Visati la o nunta pe plaja, la cununie pe o insula sau la o petrecere intr-o locatie unica pe malul marii? Sau poate preferati o nunta intr-o zona mai retrasa la munte, sau la un conac?

Da, eram siguri, cine nu si-ar dori un astfel de eveniment? Doar ca… va ingrozeste organizarea nuntii de la distanta, va este frica ca nu veti gasi furnizorii potriviti, ca fotograful nu se va prezenta la timp, dj-ul nu va respecta playlist-ul stabilit sau florile din  buchetul miresei vor avea alta culoare decat cea aleasa… Am ghicit?

Pentru ca voi sa fiti cei mai relaxati miri, sa va puteti bucura de fiecare moment al nuntii voastre pe plaja, la munte sau la un castel, de ce nu, este prezent VIA.

Suntem pregatiti sa va organizam cea mai frumoasa petrecere de nunta in cea mai frumoasa si inedita locatie, aleasa chiar de voi, sa va oferim evenimentul mult dorit, fara ca voi sa aveti nici cea mai mica grija. Doar ne prezentati dorintele, alegeti din propunerile, solutiile oferite de noi si, ce e cel mai important, va distrati si va bucurati la maxim de evenimentul vostru!

Team Leaders

Our Team

Edward Woods

Senior Manager

Rita Thompson

Project Manager

Jacob Lee

Staff Manager
Our Clients