Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wedding planner-ul, cel mai bun preieten al mirilor

Oricat de cliseu ar suna, nunta este unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata unui om, este evenimentul care incoroneaza iubirea intre doua persoane, evenimentul la care membri familiei, prietenii sarbatoresc cel mai frumos sentiment, evenimentul care da, trebuie sa fie perfect!

Cred ca ati ghicit deja, o nunta cu adevarat reusita are nevoie de un ajutor, are nevoie de o persoana care coordoneaza toate etapele organizarii, o persoana care scapa mirii de orice grija, factor de stress, pes scurt, are nevoie de un wedding planner.

Bine, bine, dar cu ce ne poate ajuta mai concret?- va intrebati

Sa incepem deci:

Un wedding planner preia toata responsabilitatea reusitei nuntii. Lucrand cu un astfel de specialist puteti fi linistiti ca evenimentul, asa de mult asteptat si dorit, va fi exact asa cum l-ati visat.

Are un sistem testat si bine pus la punct, cu ajutorul caruia va poate planifica nunta conform dorintelor voastre, exact pe placul vostru si al invitatilor, fara task-uri, deadline-uri sau detalii uitate.

Este creativul evenimentului, are idei si solutii inedite pentru orice situatie. De la prima intalnire cu voi, un wedding planner isi da seama ce ton de nunta vi se potriveste, ce fel de detalii, tematici, momente artistice sau aranjamente florale v-ar placea. Va poate propune idei de la cele mai simple, clasice, pana la cele mai indraznete sau chiar unice.

Un wedding planner are grija de bugetul evenimentului. Calculeaza cheltuielile exact, obtine cele mai bune oferte de la furnizori, obtine chiar si reduceri.

Va scapa de stres si va economiseste timp. Se ocupa punctual de fiecare detaliu, pe tot parcursul planificarii si desfasurarii evenimentului. Singura sarcina a voastra ramane sa alegeti dintre furnizorii, ideile si propunerile prezentate. Prezenta wedding plannerului, faptul ca stiti, ca va puteti baza pe cineva care are toate aspectele sub control, va ofera libertatea de a petrece mai mult timp impreuna in perioada de organizare, va ofera posibilitatea de a va bucura de aceasta perioada relaxati, fara nici o grija. La fel, colaborand cu un wedding planner, puteti savura din plin, cu zambetul pana la urechi, fiecare clipa din ziua cea mare, pana la urma sunteti cei mai importanti invitati ai evenimentului, nu-i asa?

Wedding planner-ul este coordonatorul evenimentului, este persoana care creeaza desfasuratorul zilei nuntii, se asigura ca totul are loc conform planului, de la pregatirile de dimineata pana la aruncarea buchetului miresei si pana la ultimul dans. Este persoana care este prezenta acasa la miri in dimineata nuntii, persoana care coordoneaza toate pregatirile de la locatia evenimentului, persoana care stie la ce ora ce fel de mancare se serveste, sau cand, ce moment artistic are loc.  Este persoana care ajunge prima la locatie si pleaca ultima, dupa ultimul invitat.

Siii, pe langa toate aceste aspect, ce probabil unii dintre voi stiati deja, in ziua nuntii, wedding plannerul, care se dedica 100% voua, este cel mai bun prieten al vostru, este prietenul care preia din emotii, preietenul care va tine voalul la coborare din masina sau repeta cu voi dansul mirilor in culise.

Stiti cum se zice? Cum un prieten bun la nevoie se cunoaste, prezenta unui wedding planner la o nunta, se cunoaste dupa zambetul relaxat si fericirea nemarginita a mirilor.

Suntem aproape siguri ca v-ati convins, nunta voastra, are nevoie de un wedding planner!

Asadar, indiferent la ce fel de ceremonie, petrecere de nunta visati, intr-o locatie inedita, pe o plaja, in curtea unui castel, la un conac sau daca doriti ceva mai restrains, mai clasic, echipa noastra de wedding planneri va sta la dispozitie.

Nu mai stati pe ganduri scrieti-ne chiar acum, nunta voastra se planifica deja!